Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja web stranica Nevladine organizacije SEZAM

Upotrebljavajući web stranice Nevladine organizacije SEZAM dajete svoj pristanak na poštivanje navedenih uvjeta korištenja. Ako se sa istima ne slažete, molimo Vas da ne koristite ovu web stranicu.

Ograničenja u upotrebi materijala

Materijali na web stranicama Nevladine organizacije SEZAM zaštićeno su autorsko pravo Nevladine organizacije SEZAM ili drugih pravnih ili fizičkih osoba. Tekstovi, grafike, HTML kod i ostalo, intelektualno su vlasništvo Nevladine organizacije SEZAM ili drugih pravnih osoba. Materijali sa web stranica Nevladine organizacije SEZAM, također ne smiju biti kopirani, izdavani, prevođeni, ili na bilo koji drugi način distribuirani ukoliko se ne navodi izvor. Ukoliko želite naše materijale koristiti za edukacijske svrhe, slobodno nam se javite i rado ćemo Vam izaći u susret.

Odgovornost

Nevladina organizacija SEZAM se odriče svih garancija, izričitih ili neizravno izraženih, uključujući, ali ne ograničavajući se na mogućnost prodaje u određene svrhe. Nevladina organizacija SEZAM ne garantuje da je server na kojem su smještene web stranice Nevladine organizacije SEZAM oslobođen virusa te ostalih štetnih komponenti. Ni u jednom slučaju Nevladina organizacija SEZAM neće biti odgovorna za štete proizašle iz zloupotrebe materijala na web stranicama Nevladine organizacije SEZAM.

Informacije na web stranicama Nevladine organizacije SEZAM pripremljene su pomno i stručno, ali Nevladina organizacija SEZAM ne može odgovarati za posljedice njihove primjene. Svi podaci na web stranicama Nevladine organizacije SEZAM dostupni su za upotrebu jedino u svrhu informiranja. Namjena informacija sadržanih na web stranicama Nevladine organizacije SEZAM nije pružanje pravnih ili finansijskih savjeta, ili bilo kojih drugih sličnih individualnih savjeta ili savjeta za pojedince ili kompanije. Informacije na web stranicama Nevladine organizacije SEZAM nisu sveobuhvatne te su iste ograničene informacijama dostupnima Nevladinoj organizaciji SEZAM.

Linkovi i obilježja, robne marke

Nevladina organizacija SEZAM nije nužno povezana sa web stranicama čiji su linkovi ovdje navedeni i ne odgovara za njihov sadržaj. Pridružene web stranice služe isključivo Vama, za informisanje te im stoga pristupate uz vlastiti rizik.

Izlaganje zaštitnih znakova na web stranicama Nevladine organizacije SEZAM ne podrazumijeva dozvolu njihovog korištenja u bilo kakve svrhe. Svako neautorizirano kopiranje, snimanje, modificiranje te reprodukcija zaštitnog znaka i/ili ostalog sadržaja ovih web stranica može značiti kršenje zakona o zaštitnim znakovima i/ili zakonima o kopiranju te osoba može biti podvrgnuta odgovarajućem pravnom postupku.